Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Catering Fyn

Søger du et catering firma på Fyn?

Kjær’s Køkken er et velrenommeret catering firma, som har til huse på Fyn. Kjærs Køkken har mere end 15 års erfaring med catering, men fik i 2001 sin nuværende form med de to indehavere, Kristian Kjær og Kent Vibæk i køkkenet. I dag er Kjær’s Køkken et af de største catering firmaer på Fyn.

Succes bygger på tilfredse kunder

Kristian Kjær og Kent Vibæk er forsat at finde i køkkenet, til trods for at medarbejderstaben og kundeunderlaget er vokset betydeligt Vores succes med catering bygger til dels på de mange anbefalinger fra vores tilfredse kunder, som har sat stor pris på vores rigtig gode service, kvalitet og priser.

Catering på Fyn, som dine gæster kan lide

Vi vil levere god mad til en fornuftig pris. Derfor fokuserer vi meget på at finde gode råvarer, som vi kan stå inde for. Hos Kjærs Køkken er smagen det, maden handler om. Kjærs Køkken er det klassiske køkken. Vi laver retter, som vi selv, vores kunder og deres gæster kan lide, fortæller Kristian Kjær. Vi tager udgangspunkt i gode råvarer, perfekt tilberedning og levering, der garanterer en god oplevelse ved dit bord.

Bestil mad i webshoppen 

Når du bestiller mad hos Kjærs Køkken, står vi parate til at opfylde dine ønsker. Vores køkken sørger for, at maden bliver en oplevelse, der begejstrer fra første til sidste bid. I vores webshop har du mulighed for at bestille vores udsøgte buffeter og menuer 24 timer i døgnet. Såfremt du har spørgsmål til vores menuer eller andet, er du naturligvis altid velkommen til at benytte vores kundeservice som har åben dagligt mellem klokken 8:00 – 16:00. Kontakt os på telefon 70 70 21 31 – vi har helt sikkert også noget til dig.

Kjærs Køkken er catering på Fyn, som giver appetit på mere….

Din Kurv

Din kurv er tom