Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Velkommen til Kjær’s Køkken

Tilbage i 2001 stiftede Kent Vibæk og Kristian Kjær et cateringfirma, som de kaldte for Kjær’s Køkken. I dag er det Kent Vibæk, der er indehaver af forretningen, som han hele tiden udvikler og fornyer, så han altid kan tilbyde den bedste oplevelse for alle kunder og deres gæster. 

Siden dag ét har Kent Vibæk haft sin daglige gang i køkkenet, hvor han virkelig sætter kokkefaget højt. Det er køkkenet, der er hans domæne – og han elsker at arbejde med en masse forskellige råvarer og finde på nye, smagfulde retter, der skaber glæde hos kunderne.

Bag sig har Kent Vibæk en fantastisk medarbejderstab, der siden begyndelsen i 2001 kun har vokset sig større. Der er nemlig kommet langt flere kunder til – og det kræver flere folk i køkkenet. Kjær’s Køkken består i dag udelukkende af dygtige og dedikerede medarbejdere, der brænder for kokkefaget og det gode måltid.

Succes bygger på tilfredse kunder 

Siden Kjær’s Køkkens begyndelse er tendensen med mad ud af huset kun vokset. Det samme kan man sige om succesen, som Kjær’s Køkken i den grad oplevelser. Det bygger til dels på de mange gode anbefalinger fra tilfredse kunder – som vi sætter meget stor pris på. Vi har hver dag stor fokus på at yde den gode service og levere den fantastiske kvalitet, som vi hos Kjær’s Køkken er så kendt for – og ikke mindst tilbyde lækker mad til gode priser. 

Og lige præcis kvalitet og pris er noget, vi vægter særligt højt. Hos Kjærs Køkken mener vi nemlig, at alle skal have mulighed for at holde en god fest med de ønskede gæster, og derfor vil det altid være muligt at finde kvalitetsmad med friske råvarer til gode priser her hos os.

25 års erfaring med velsmagende mad 

Det er mange år siden, at Kent Vibæk for første gang satte sin ben i cateringkøkkenet. Han har siden 1998 tilberedt lækker mad af gode råvarer til kunder og deres gæster. Kent Vibæk fortæller selv:

”Vi vil levere god mad til en fornuftig pris. Derfor fokuserer vi meget på at finde gode råvarer, som vi kan stå inde for”.

Og det er meget af det, som Kjær’s Køkken stadig handler om. Smagen er nemlig altid i centrum, når Kent Vibæk og hans dygtige medarbejdere laver mad til kunderne. Kokkefaget sættes højt, og al mad tilberedes med stor omhu og kærlighed til den enkelte råvare og ret. På den måde har vi altid føling med maden, så vi kan levere den mest velsmagende mad til dig. 

I fællesskab har vi sammensat et bredt sortiment af catering mad med både forret, buffet, dessert og natmad. Du har også mulighed for at sætte dit eget præg på menuen ved at vælge din egen buffet eller menu.

Din fest er i gode hænder hos os!

Når man skal holde en fest, er det ofte maden, som man lægger særlig stor vægt på. Det betyder meget for et festligt arrangement, at der er garanti for lækker og velsmagende mad i høj kvalitet, og hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Det er du garanteret hos Kjær’s Køkken.

Vi har et mål om, at du som kunde og dine gæster får en rigtig god smagsoplevelse med catering fra Kjær’s Køkken. Maden leveres anrettet i fine fade og skåle, som du nemt kan sætte direkte ind på bordet. Det hele bliver desuden leveret i praktiske termokasser, som holder maden ved den rigtige temperatur.

Der kan være mindre opgaver, som I skal stå for. Det kan f.eks. være at opvarme sovsen eller skære kødet. På den måde kan du koncentrere dig om det, du helt vil – dine gæster og nyde festen!

Oplev, hvor nemt det er med cateringmad fra Kjær’s Køkken.

Uanset om du skal holde bryllup, barnedåb, fødselsdag, firmafest, personalefester, julefrokost, studenterfest, nytårsfest, kobberbryllup, sølvbryllup, konfirmation, nonfirmation, reception, temafest, jubilæum, påskefrokost eller lignende – så er vi hos Kjær’s Køkken klar til at levere kvalitetsmad fuld af god smag og friske råvarer.

Vi er meget bevidste om, at det skal være en unik og god oplevelse for dig og dine gæster.  

Din Kurv

Din kurv er tom