Velkommen til Kjærs Køkken

Kjær’s Køkken er et velrenommeret catering-firma fra Fyn, som i 2001 blev stiftet af Kristian Kjær og Kent Vibæk. I dag er Kent Vibæk indehaver af Kjær’s Køkken.

Lige fra dag ét har Kent gået sin daglige gang i køkkenet, og det gør han stadig, selvom medarbejderstaben er blevet udvidet, og der er kommet langt flere kunder til siden da. Succesen med mad ud af huset bygger til dels på de mange gode anbefalinger fra vores tilfredse kunder, som har sat stor pris på vores rigtige gode service, kvalitet og priser. Og lige præcis kvalitet og pris er noget, vi vægter højt. Hos Kjærs Køkken mener vi nemlig, at alle skal have mulighed for at holde en fest til overkommelige priser, og derfor vil det altid være muligt at finde kvalitetsmad til gode priser her hos os. 

I dag er Kjærs Køkken blandt de førende catering/dinér transportable firmaer på Fyn, Fredericia, Kolding og Vejle.

Smagen i centrum

Kent har siden 1998 tilberedt god mad til et bredt publikum med et for øje:

Vi vil levere god mad til en fornuftig pris. Derfor fokuserer vi meget på at finde gode råvarer, som vi kan stå inde for, fortæller Kent.

Tilberedt med omhu

Kent sætter kokkefaget højt og står selv i køkkenet hver dag. På den måde har han sammen med et professionelt og engageret team af fagfolk føling med maden.

I fællesskab har vi sammensat et bredt sortiment af catering mad med både forret, buffet, dessert og natmad. Du har mulighed for at sætte dit eget præg på menuen, vælg din egen buffet eller menu.

Din fest er i gode hænder

Målet er, at både du som kunde og dine gæster får en rigtig god oplevelse med catering fra Kjær’s Køkken. Den bliver leveret i praktiske termokasser og på serveringsklare fade, så den er let at sætte på bordet. Måske skal saucen lige varmes.

Du kan derfor koncentrere dig om dine gæster og nyde din fest.

Oplev hvor nemt det er med catering fra Kjærs Køkken.

Alt skal være i orden – så når vi leverer mad til for eksempel et bryllup, barnedåb, fødselsdag, firmafest, personalefester, julefrokost, studenterfest, nytårsfest, kobberbryllup, sølvbryllup, konfirmation, nonfirmation, reception, dinner, temafest, jubilæum, påskefrokost m.m., så er vi meget bevidste om, at det er en unik begivenhed for kunden.

Din Kurv