Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Mad ud af huset Odense 

Er du på udkig efter appetitlig mad ud af huset til næste fest? Har du festlokalet og det gode humør? Så skal Kjærs Køkken nok sørge for resten. 

Hos Kjærs Køkken tilbyder vi velsmagende og veltilberedt mad ud af huset i Odense og Fyn. Maden bliver lavet ud fra de bedste opskrifter af de mest friske råvarer. Resultatet er lækre retter, der smager som om, det var hjemmelavet. Her er du sikker på at få den bedst mulige gastronomiske oplevelse – helt uden at røre en finger. Vi leverer mad ud af huset i Odense og til Fyn, i forbindelse med ethvert arrangement. Har du sagt ja til din udkårne, skal du holde din runde fødselsdag, eller har du inviteret familien og venner til fest i anledning af dit jubilæum, så server en lækker menu eller buffet til at sætte prikken over i’et. 

Prøv mad ud af huset i Odense

Overvejer du at bestille mad ud af huset i forbindelse med din næste fest? Så bestil fra Kjærs køkken. Vi leverer mad ud af huset i Odense og hele Fyn. Når du får mad fra os af, så er du altid sikker på at få god mad, hvor der er kredset for råvarerne og detaljerne. I køkkenet står ejerne Kristian og Kent, og sammen med et hold af dygtige og engagerede kokke skaber de magi i køkkenet.
Det er vores mission at lave mad ud af huset i Odense og til hele Fyn, der smager så englene synger. For selvom mad ud af huset er nemt og bekvemt, så er det ikke ensbetydende med, at kvaliteten er herefter. Når du har bestilt din mad ud af huset fra os, går vi i køkkenet og tilbereder alt lige fra forretter til at starte ud med, velsmagende hovedretter, desserter til den søde tand og god natmad, til når festen når sin slutning.  

Få den bedste smagsoplevelse

For at give dig den bedste smagsoplevelse, er vi meget kræsne med vores råvarer. Vi anvender kun det bedste af det bedste, når det kommer til sprøde grøntsager og saftigt kød til vores lækre buffeter og menuer. Er du til årstidens råvarer, kan du vælge en buffet eller menu med sæsonens ingredienser. Du kan også sammensætte din helt egen menu eller buffet, så du er sikker på, at du kan finde alle dine favoritter på bordet, når næste fest skal holdes. Vores dygtige kokke kan ligeledes lave en lækker tapasbuffet, der er perfekt til eksempelvis et jubilæum eller en reception. Så det er helt op til dig og dine smagsløg, hvilken løsning du skal vælge til din næste fest.

Bestil mad ud af huset i Odense allerede i dag 

Hvad er fordelen ved mad ud af huset i Odense, spørger du måske? Fordelene er mange.  Du slipper for de mange timers forberedelse, der ligger i indkøb og madlavning. Din fest skal også nydes fra festlokalet med dine gæster, ikke fra køkkenet. Med mad ud af huset i Odense og Fyn slipper du for selv at lave maden. Vores mad kommer i praktiske termokasser og på fine serveringsfade. Så kan maden holde sig varm, og når det er tid til servering, er det bare at løfte fadene op af kasserne. 
Er du klar til at bestille mad ud af huset allerede nu? Så gå på opdagelse i vores webshop. Her kan du læse meget mere om vores mange forskellige retter. Prøv eksempelvis en af vores lækre Kjærs menuer fra kun 139 kr. 
Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til os på tlf.: 70 70 21 31. Så kan vi sammen finde frem til den bedste gastronomiske oplevelse for dig og dine gæster. 

Din Kurv

Din kurv er tom