Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Mad ud af huset Vejle

Kjærs Køkken laver mad ud af huset – også til kunder i Vejle

Vores mad ud af huset finder også vej til kunder i Vejle og hele trekantsområdet. Download vores menukort eller bestil direkte i vores webshop. Vi kører gerne til Vejle, hvis det er der, du bor. Mad fra Kjærs Køkken er hurtigt og nemt at gå til. Al maden bliver leveret i praktiske termokasser og på serveringsklare fade, så den er let at sætte på bordet. Måske skal saucen lige skal varmes.

Bestil mad ud af huset i Vejle 

Kjærs Køkken har gennem de sidste 15 år leveret mad ud af huset til en række tilfredse kunder i Vejle, trekantsområdet og Fyn. Vi laver mad ud af huset til enhver fest fra 10 kuverter og opefter. Vi tilbyder mad ud af huset som forret, hovedret, dessert, natmad og en række spændende festbuffeter. Vores mest solgte buffet er vores stegebuffet, som henvender sig til dig som er vild med en god steg. Den har helt sikkert noget for enhver smag.

Nem løsning med mad ud af huset i Vejle

Vi klarer alt det praktiske – så du roligt kan koncentrerer dig om dine gæster. Vi kommer med maden i serveringsklare fade, som er lige til at sætte på bordet, når det passer dig. Nyd dine gæster og din fest og lad trygt os klare alt det praktiske.

Vi kommer til dig, der hvor du bor…

Hos Kjærs Køkken står vi altid klar til at modtage din bestilling af mad ud af huset – om du bor i Vejle, Kolding, Odense eller resten af Fyn betyder ikke noget for os. Vi leverer mad til alle typer fester som for eksempel fødselsdage, guldbryllup, bryllup, personalefest, julefrokost og firmafester m.m.

Kjærs Køkken kommer til dig med mad ud af huset uanset om du bor i Vejle eller et andet godt sted i trekantsområdet.

Din Kurv

Din kurv er tom