Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Mad ud af huset Kolding

Søger du mad ud af huset i Kolding?

Kjærs køkken har mange års erfaring i at levere mad ud af huset til store og små selskaber i Kolding og trekantsområdet. Vores vision er at tilbyde mad ud af huset til fornuftige penge til et bredt publikum. Vi tilbyder buffet fra kun kr. 96 – se vores lækre Barbequebuffet & salat

God mad ud af huset i Kolding

Det har fra starten været Kjærs Køkkens målsætning at bidrage med en god og spændende form for mad ud af huset til glæde for det brede publikum i Kolding og trekantsområdet. Vores mad er lavet med kvalitetsråvarer fra en række faste leverandører. Maden er inspireret af årstidernes forskellige råvarer – se vores kvartals menu med 3 retter for kun kr. 99 og nye trends inden for kokkefaget.

Brug for rådgivning til din mad ud af huset?

Har du spørgsmål til, hvilken type mad eller vin du skal vælge – så ring trygt til Kjærs Køkken på telefon 32 72 62 52 og lad os hjælpe. Vi har mere end 15 års erfaring med at rådgive vores kunder om at foretage det rigtige valg i forhold til den pågældende fest. Vi har helt sikkert også noget, som passer til dig og din fest.

Styr på selv de mindste detaljer 

Grundlaget for en vellykket fest er meget ofte maden. Vi sørger ikke alene for, at maden er veltillavet af dygtige kokke, men også at der er fuldkommen styr på at det hele er lækkert og flot anrettet, at maden kommer til aftalt tid, at det varme er varmt og det kolde er koldt. Hos Kjærs Køkken har vi styr på selv de mindste detaljer, så prøv os næste gang. For dine gæsters skyld – og din egen. Kontakt os på telefon 32 72 62 52 og bestil mad til din næste fest.

Overskud til dine gæster – så er det Kjærs Køkken

Din Kurv

Din kurv er tom