Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Diner Transportable Fyn

Diner Transportable med smag på Fyn – er det lige dig?

Kjærs Køkken leverer Diner Transportable på Fyn og i trekantsområdet. Vi leverer mad tilberedt med omhu til Diner transportable på hele Fyn. Vi leverer til mange forskellige arrangementer for eksempel bryllup, barnedåb, fødselsdag, firmafest, personalefest, julefrokost, studenterfest, nytårsfest, kobberbryllup, sølvbryllup, konfirmation, nonfirmation, reception, temafest, jubilæum, påskefrokost m.m. Kjærs Køkken leverer altid spændende festmad med masser af smagsoplevelser. Diner transportable, der bare må smages…

Vælg Diner Transportable på Fyn, og nyd festen…

Alt vores Diner Transportable er lavet, så det for værten er så nemt som muligt at gå til. Al maden bliver leveret i praktiske termokasser og på serveringsklare fade, så den er let at sætte på bordet. Måske skal saucen lige skal varmes… Med Diner Transportable fra Kjærs Køkken får du tid til at nyde dine gæster og festen.

Anderledes menuer og buffeter 

Hele menukortet er sammensat af en række forskellige menuer og buffeter med forret, hovedret, dessert og natmad. Med Diner Transportable fra Kjærs Køkken har du selv mulighed for at vælge til eller fra. Vi rådgiver gerne vores kunder med hensyn til sammensætning af menu og evt. valg af vin dertil, så kontakt os på telefon 70 70 21 31. Oplev selv hvor let det er med Diner Transportable fra Kjærs Køkken.

Bestil nemt Diner Transportable online

Søger du et køkken, der kan tilbyde Diner Transportable på Fyn, som er lidt udover det sædvanlige, er Kjærs Køkken helt sikkert noget for dig. Netop nu har vi et par gode jubilæumstilbud med priser fra kun kr. 129 pr. kuvert. Har du spørgsmål til vores Diner Transportable før eller efter festen, er vores kundeservice åben 5 dage om ugen. Du bestiller nemt Diner transportable online til alle typer af fester i Kjærs Køkkens webshop.

Kjærs Køkken er Diner transportable på Fyn med smag

Din Kurv

Din kurv er tom