Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Diner Transportable Kolding

Søger du lækker Diner Transportable i Kolding?

Kjærs Køkken laver Diner Transportable i Kolding eller trekantsområdet, der smager, mætter og skaber glade gæster. Kjærs køkken er opskriften på god og festlig Diner Transportable, hvor der er tænkt over detaljen. Med mad fra Kjærs Køkken vil du få en alle tiders festoplevelse, hvor mad og stemning går op i en højere enhed. Prøv for eksempel festmenu B med 3 lækre retter for kun kr. 199.

Oplev lækker mad med Diner Transportable Kolding

Vi elsker lækker mad. Vores faglige stolthed og kærlighed til råvarerne er de ingredienser, der giver dig gode smagsoplevelser. Men de er ikke meget værd, hvis ikke hygiejnen er på plads. Derfor gør vi hos Kjærs Køkken meget ud af både fødevaresikkerhed og god hygiejne. Derefter transporterer vi maden forsvarligt frem til dig og din fest.

Mad til alle livets fester

Kjærs Køkken er et godt bud på Diner Transportable til alle livets fester. Vi skaber personlig madglæde til barnedåb, fødselsdage, konfirmation, bryllup og alle de andre fester, som du holder i løbet af livet. Kjærs køkken leverer lækker Diner Transportable, så du har tid til at nyde din fest og dine gæster.

Bestil Diner Transportable online

Benyt Kjærs Køkkens webshop, hvor det er muligt at bestille alle vores spændende menuer og buffeter 24 timer i døgnet. Indenfor få dage efter din bestilling modtager du en ordrebekræftelse pr. mail. Du har mulighed for at ændre din bestilling (menu & antal kuverter) helt op til 8 dage før dit arrangement. Kjærs Køkken har altid en stribe af aktuelle tilbud – se blandt andet vores sommerbuffet til priser fra kun kr. 139.

Kjærs Køkken er lækker Diner Transportable til dig som bor i Kolding eller trekantsområdet. 

Din Kurv

Din kurv er tom