Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Diner Transportable Vejle

Søger du spændende klassisk Diner Transportable i Vejle?

I 15 år har Kjærs Køkken leveret spændende klassisk Diner transportable i Vejle og trekantsområdet. Vi er kendte for at levere Diner Transportable og service af høj kvalitet. Hos Kjærs Køkken er smagen af maden i centrum, samtidig med at prisen er på et sådant niveau at alle kan være med. Vi har for eksempel 3 retter for kun kr. 119.

De bedste råvarer med Diner Transportable Vejle

Vi arbejder med de bedste råvarer fra en række faste leverandører og lader os samtidig inspirere af årstiderne og nye mad trends. Hos Kjærs Køkken er det indehaverne selv – Kristian Kjær og Kent Vibæk, som begge er faglærte og dygtige kokke, der står i køkkenet. Deres fælles vision er at tilberede Diner Transportable til fornuftige penge til et bredt publikum. De har selv sammensat og tilberedt alle menuerne og buffeterne.

Diner Transportable med hjerte og sjæl 

Hos Kjærs Køkken er maden tilberedt med hjerte og sjæl. Vi laver lækker mad både til den uformelle middag med vennerne og til den uforglemmelige fest. Vi er meget bevidste om, at enhver middag – større eller mindre er en unik begivenhed for kunden. Alle sejl er sat for at skabe den perfekte fest – og det stiller naturligvis også høje krav til vores mad. Krav, som vi altid gør vores bedste for at leve op til.

Nem og hurtig bestilling 

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt at bestille Diner Transportable til dit arrangement i Vejle eller trekantsområdet. Du kan enten kontakte os på telefon 32 72 62 52 eller bestille online i Kjærs Køkkens webshop. Vi har en række spændende festmenuer. Prøv for eksempel festmenu A med 3 lækre retter for kun kr. 135.

Kjærs Køkken er Diner transportable med smag i Vejle og trekantsområdet.

Din Kurv

Din kurv er tom