Salg og levering
De kolde retter bliver leveret serveringsklare på henholdsvis højglanspolerede fade og i hvide porcelænsfade samt glasskåle. Den varme mad bliver leveret i termokasser i henholdsvis hvide ildfaste porcelænsfade og i foliebakker. Saucer og supper bliver leveret i plastspande og skal opvarmes.
Levering
Vi leverer overalt på Fyn, Langeland og i Trekantsområdet. Minimum antal er 10 couverter. Vi gør opmærksom på, at maden ikke leveres af en køkkenuddannet chauffør.
Leveringspriser:
- Fyn: Kr. 350,-
- Langeland: Kr. 450,-
- Trekantsområdet: Kr. 350,-
Ved Trekantsområdet forstås følgende postnumre: 6000, 6051, 6052, 6064, 7000, 7080, 7100, 7120 og 7182.
I leveringsprisen er inkluderet afhentning af returvarer/rengjort service.
Returemballage skal rengøres og stilles et aftalt sted, hvor vi kan afhente den i efterfølgende uge (mandag, tirsdag eller onsdag) i tidsrummet 8.00 – 18.00.
Har du ikke mulighed for at stille emballagen et tilgængeligt sted, skal du selv aflevere returemballagen på vores adresse den efterfølgende uge, mandag eller tirsdag i tidsrummet 8.00 – 18.00.
Vi har åben for levering alle ugens dage – søndag dog kun til kl. 13.00.
Leveringstidspunkt
Levering finder sted i tidsrummet mellem det aftalte seneste tidspunkt og halvanden time tidligere.
Afhentning
Det er muligt selv at afhente menuen. Minimum antal ved afhentning er 10 couverter. Returemballagen skal returneres efterfølgende mandag eller tirsdag i tidsrummet 9.00 – 18.00.
Vi har åben for afhentning alle ugens dage – søndag dog kun til kl. 12.00.
Betaling
Kort tid efter bestilling vil De modtage en ordrebekræftelse, enten pr. e-mail eller brevpost.
Ved e-mail laver De en kontooverførsel, ved brevpost er der vedlagt et indbetalingskort. Beløbet skal betales 8 dage før arrangementet.
Ændring af ordre
Vi skal have det endelige kuvert antal senest 8 dage før levering/afhentning. Derefter kan der ikke ændres i ordren.