Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Over 25 års erfaring
indenfor catering og mad ud af huset
Tilfredse kunder
som sætter pris på vores gode service og priser
Friske råvarer
af god kvalitet, som vi kan stå inde for
Levering
på Fyn, Langeland og i trekantområdet
Over 25 års erfaring

indenfor catering og mad ud af huset

Tilfredse kunder

som sætter pris på vores gode service og priser

Friske råvarer

af god kvalitet, som vi kan stå inde for

Levering

på Fyn, Langeland og i trekantområdet

Velkommen til Kjær’s Køkken

Kjær’s Køkken er et cateringfirma med lokation i Glamsbjerg på Fyn, som blev stiftet tilbage i 2001. Sidenhen har køkkenet leveret velsmagende mad af friske råvarer til kunder over hele Fyn og i trekantområdet. Med mere end 25 års erfaring fra branchen har indehaver og kok, Kent Vibæk, sammen med det dygtige personale en kæmpe passion for at lave fantastisk mad, der skaber stor glæde hos jer kunder.

Hos Kjær’s Køkken udvikler vi løbende vores tilbud, så du kan finde nye lækre buffeter og menuer, der passer til årstiden og sæsonen. Vi tror på, at alle fortjener velsmagende mad i høj kvalitet til gode priser – og det er en stor del af vores mission. Du er altid garanteret god service og høje standarder for alt, hvad vi leverer. I dag er Kjær’s Køkken blandt de førende cateringfirmaer på Fyn samt i Fredericia, Kolding og Vejle.

Smagen i centrum

Vi vil levere god mad til en fornuftig pris. Derfor fokuserer vi meget på at finde gode råvarer, som vi kan stå inde for. Smagen er det, maden handler om. Kjær’s Køkken er det klassiske køkken – vi laver retter, som vi selv, vores kunder og deres gæster kan lide.

Tilberedt med omhu

I fællesskab har vi sammensat et bredt sortiment af catering mad med både forret, buffet, dessert og natmad. Du har mulighed for at sætte dit eget præg på menuen, vælg din egen buffet eller menu.

Vi står inde for den gode kvalitet

Kent sætter kokkefaget højt og står selv i køkkenet hver dag. På den måde har han sammen med et professionelt og engageret team af fagfolk føling med maden. De passionerede kokke laver også jævnligt tilbud, der følger årstiderne. Dem kan du tage et kig på her.

Din Kurv

Din kurv er tom

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores service? Så står vi gerne til rådighed.

Ring til os på tlf.
70 70 21 31
elm_1 elm_2 elm_3 elm_4 elm_5 elm_6 elm_7 elm_8