Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Catering Odense 

Du kender det måske. Når festen skal holdes, ender du ofte med at tilbringe festlighederne bøjet over gryderne i stedet for at være sammen med dine gæster. Har du ikke lyst til det, når næste fest skal holdes? Så bestil catering i Odense allerede i dag og få lækker kvalitetsmad lavet fra bundet lige til døren. Gør du det, skal du blot sørge for borddækning og servering – resten skal vi nok stå for. Bestiller du catering fra Kjærs Køkken, får du maden leveret i praktiske termokasser på serveringsklare fade. Det holder maden varm, og så er det blot at løfte fadene op fra kasserne, når maden skal serveres.
Hos Kjærs Køkken tilbyder vi catering i Odense, i form af veltilberedt mad, der smager så englene synger. Vi leverer til alle livets store begivenheder såsom bryllup, barnedåb, konfirmation og fødselsdage. Har du bare lyst til at holde en god fest med vennerne, så kommer vi også gerne ud med en velsmagende menu, der kan få selv de mest kræsne munde til at løbe i vand.

Catering i Odense, der smager hjemmelavet 

Når du bestiller catering i Odense fra Kjærs Køkken, er du sikker på at få en fantastisk gastronomisk oplevelse til din næste fest. I køkkenet står ejerne Kristian og Kent sammen med et team af professionelle og madelskende kokke. Sammen kokkererer vi smagfulde forretter, lækre buffeter, søde desserter og nem natmad til din næste fest. Resultatet er lækker mad, der smager som hjemmelavet.

Catering af kvalitetsråvarer

Vi har et stort fokus på gode råvarer og mad af høj kvalitet. Du kan vælge mellem vores forskellige menuer, hvor saftigt kød og det helt rigtige tilbehør kan gøre du og alle dine gæster mætte og tilfredse. Du kan også gå på opdagelse i vores sæsonmenuer. Her anvender vi årstidens sprøde grøntsager og kombinerer dem med lækkert kød. Du har også mulighed for at sammensætte din helt egen buffet eller menu, så du er sikker på at få lige præcist de retter, som du helst vil have på bordet til din næste fest. 
Skal du holde åbent hus i forbindelse med eksempelvis jubilæum eller reception, kan Kjærs Køkken også leverer en lækker tapas. Vi har 22 forskellige tapasretter at vælge mellem samt yderligere tilbehør, der er nemt for dine gæster at nippe til under sammenkomsten. Ring til os - vi tilbyder catering i Odense, på Fyn og i trekantområdet.

Bestil catering i Odense, Fyn og Trekantområdet 

Skal du holde fest? Så lad Kjærs Køkken sørge for den gode mad. Kjærs Køkken leverer catering til Odense, Fyn og i hele trekantområdet til en pris, hvor alle kan være med.  
Vil du vide mere om vores menuer og buffeter, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.  Og er du klar til at bestille? Så gør det lige her på siden eller ring til os på tlf.: 70 70 21 31. Vi glæder os til at lave maden til din næste fest!

Din Kurv

Din kurv er tom