Ferielukket.

Vi holder ferielukket : 8/7 2024-30/7-2024.

Diner Transportable Odense

Ønsker du Diner Transportable i Odense, der er lidt udover det sædvanlige, så prøv Kjærs Køkken…

Kjærs Køkken leverer Diner Transportable i Odense og på Fyn, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne. Smagen er det, maden handler om. Kjærs Køkken er det klassiske køkken – vi laver retter, som vi selv, vores kunder og deres gæster kan lide.

Diner transportable – til fornuftig pris

Kjærs Køkken er god diner transportable – mad til en fornuftig pris. Derfor fokuserer vi meget på at finde gode råvarer, som vi kan stå inde for, fortæller Kok Kent Vibæk. Vi indkøber råvarer fra faste pålidelige leverandører, vi tilbereder maden under de strengeste hygiejneforskrifter – se evt. vores elite smiley, og vi transporterer derefter maden forsvarligt frem til dig og din fest.

Personlig rådgivning 

Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med valg af menu og evt. valg af vin dertil, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og guider dig fra tanker og ønsker til valg af den helt rigtige menu eller buffet, som passer til den pågældende fest. Kjærs Køkken er Diner Transportable i Odense og på Fyn, der passer til dig og dine ønsker.

Bestil Diner Transportable online

Du har også mulighed for at benytte dig af Kjærs Køkkens webshop, hvor det er muligt at bestille alle vores spændende menuer og buffeter 24 timer i døgnet, og du vil indenfor få dage efter din bestilling modtage en ordrebekræftelse pr. mail. Du har mulighed for at ændre din bestilling(menu og antal kuverter) helt op til 8 dage før dit arrangement. Kjærs køkken har altid en stribe af aktuelle tilbud – se blandt andet vores kvartalsmenu til priser fra kun kr. 119. Kvartalsmenuen er sammensat ud fra sæsonens råvarer og tilberedt herefter.

Kjærs Køkken er Diner Transportable i Odense og på Fyn, som er lidt udover det sædvanlige.

Din Kurv

Din kurv er tom